Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Vief Company: jezelf fit, krachtig en energiek voelen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Iedere vrouw heeft wel eens een energiedip, maar niet iedereen komt daar op eigen kracht uit. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met bewegingstherapeut en personal trainer Sanne Vousten kan dan wel eens uitkomst bieden. Een luisterend oor, een professioneel advies, en een vervolg in de vorm van Workouts, Personal Training en Leefstijl coaching, workshops of massage.

Dicht bij huis, in Mariëndael, waar ze maandag 20 augustus als zelfstandig bewegingstherapeut is gestart met 'Vief Company'. "Die naam zegt precies waar het om gaat. Jezelf fit, krachtig en energiek voelen is mijn motto" aldus de enthousiaste starter, die overigens al twaalf jaar ervaring heeft opgedaan in loondienst. "Op dit moment volg ik nog een opleiding tot wellnessmasseur om binnenkort ook massages te geven, bijvoorbeeld zwangerschapsmassages. Dan kan ik voortaan niet alleen actief coachen, maar vrouwen ook laten genieten van een heerlijk ontspannen moment voor zichzelf."
Sanne omschrijft zichzelf als geduldig, zorgzaam maar ook doelgericht. Haar programma omvat Vief 50+, Vief Boost, Vief Outdoor en Vief Zwanger en bevallen. "De workouts doe ik met maximaal tien personen. Dat kan in Mariëndael, of hier vlak bij in het park. De Personal Training kan ook bij mensen thuis. Het kleinschalige en laagdrempelige is ook de kracht van Vief Company."

En de doelgroep, alleen vrouwen? "Jazeker, de meeste mannen voelen zich niet zo aangesproken in het trainen op matjes en met kleine gewichten" lacht ze. "Maar verder geen enkele beperking. Van jong tot oud, met beperkingen of overgewicht, vrouwen die om wat voor reden dan ook niet graag een grote sportschool binnen stappen. Van mij krijgen ze véél aandacht voor hun persoonlijke situatie."
Verwijzen huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten door? "Inderdaad, ze hebben van mij allemaal een brief gehad waarin ik mij voorstel en aangeef wat ik voor hun patiënten en cliënten kan betekenen, eventueel in een vervolgtraject." Meer weten? www.viefcompany.nl.