Afbeelding

Derde editie TV Nijnsel Open

Algemeen

Nijnsel - Ook dit staat het Open toernooi van TV Nijnsel op het programma. Van maandag 24 september tot en met zondag 30 september 2018 houdt TV Nijnsel voor de derde keer het open toernooi. Het toernooi wordt dit jaar gesponsord door Van Happen Containers.nl.  Een van de trouwe sponsoren van TV Nijnsel. De vereniging probeert zo op deze manier elk jaar één van de sponsoren in het zonnetje te zetten.

De activiteitencommissie en vele vrijwilligers zijn al geruime tijd in touw om ook dit jaar van dit toernooi weer  een succes te maken. Als kleine vereniging met drie banen is het soms puzzelen om de indeling voor elkaar te krijgen. Dit weegt niet op tegen de voordelen die je hebt als "kleine" maar gezellige vereniging. Vanuit het mooie paviljoen en vanaf het verwarmde terras, kun je alle banen in één oogopslag overzien zodat je je eigen favoriet goed in het oog kunt houden.  

Inschrijven is nog mogelijk
Op dit moment lopen de inschrijvingen gestaag binnen.  Het is mooi om te zien dat niet alleen eigen leden maar ook veel tennissers uit de regio zich al hebben ingeschreven. Veel deelnemers van vorig jaar staan alweer op de spelerslijst. Een goed teken zullen we maar zeggen.

Deelname aan het toernooi is voor iedereen vanaf zeventien jaar en ouder. Er wordt gespeeld in de categorieën 5, 6, 7 en 8 in  het gemengd-, heren- en damesdubbel. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 per onderdeel en aanmelden kan via www.toernooi.nl  of via www.tvnijnsel.nl. Je kan je inschrijven tot en met 16 september. Dus schrijf je in.