Afbeelding
Foto: Manon Swinkels

DeMooiRooiSchaal seizoenopening Ollandia

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ook in het amateurvoetbal is het balletje weer aan het rollen en hebben de meeste teams de eerste trainingen al weer achter de rug. Op korte termijn staan ook al weer de eerste wedstrijden op het programma. Voor Ollandia worden deze dan gespeeld tijdens het BRON-toernooi in het weekend van 18/19 augustus op sportpark Ekkerzicht in Olland.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende toernooi wordt er door de selecties, vrouwen en veteranen van de vier Rooise voetbalverenigingen gestreden om DeMooiRooiSchaal. In deze krant vindt u het programma.
Met daarna ook nog een oefenwedstrijd op donderdag 23/8 thuis tegen Heeswijk begint Ollandia 1 op zaterdag 1/9 aan de  bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Schijndel 1, gevolgd door thuiswedstrijden tegen ELI en Boskant. Vanaf 23/9 begint dan de competitie weer, waarin Ollandia dit seizoen o.a. moet aantreden tegen diverse onbekende tegenstanders. Ollandia is hierin ingedeeld bij vv Riel(Riel), LSV(Lennisheuvel), SVG(Tilburg), Tuldania(Esbeek), Fc Drunen(Drunen), Gloria UC(Baarle-Nassau), EDN'56(Haghorst), Essche Boys(Esch), SVSOS(Biest-Houtakker), Irene(Gemonde), The White Boys(Waspik) en OVV'67(Oosteind). Ook voor de overige (jeugd)teams begint in het weekend van 23/9 de competitie weer, terwijl ook vanaf begin september beker- en/of oefenwedstrijden gespeeld worden.