Afbeelding

Basketballen voor stoere jongens en meisjes

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ben je op zoek naar een leuke en stoere sport? Kom dan basketballen bij BV Rooi. Basketbal is een snelle en uitdagende teamsport.

BV Rooi is al 25 jaar actief als basketbalvereniging in Sint-Oedenrode en is bekend als een geduchte tegenstander in de regio. BV Rooi heeft al een aantal kampioenschappen op zijn naam staan. Het is een mooie club om bij te kunnen spelen. Er zijn goede trainers en de club heeft een gedegen jeugdopleiding.
Basketbal is een sport die gespeeld wordt door twee ploegen van vijf spelers. Zo'n team kan bestaan uit alleen maar jongens of meisjes of door elkaar. Het doel is om te scoren in de basket van de tegenstander en te zorgen dat de tegenstander de bal niet krijgt of kan scoren. Basketbal is uit Amerika komen overwaaien. In Amerika is het een hele bekende sport. In Nederland wordt ook actief gebasketbald op laag en hoog niveau; voor iedereen dus een uitdaging.
Het nieuwe basketbal seizoen start donderdag 30 augustus 2018 in sporthal De Kienehoef. Voor de juiste trainingstijden kijk je op de website www.bvrooi.info, bij het team waarin je wilt spelen en meld je je aan. Vanwege het 25-jarig bestaan is er op 8 september een groot feest. Loop dan gerust een keer binnen om de sfeer te proeven en om informatie te vragen. Kom drie keer gratis proeftrainen en ontdek of basketbal iets voor jou is!