Erica (l)
Erica (l)

SamenLoopKanjer van de Week: Erica van Kuringe

Algemeen

Sint-Oedenrode - Sint-Oedenrode loopt al maanden warm voor SamenLoop voor Hoop. Er zijn maar weinig mensen die er niet bij betrokken zijn. Via een serie in DeMooiRooiKrant gaan we op zoek naar hen. Wat doen ze voor de SamenLoop? Waarom? Daarnaast mogen ze het stokje doorgeven aan de volgende. In deze aflevering Erica van Kuringe, van de Van Kuringe adviesgroep. Ze zijn vaak maatschappelijk betrokken en ook dit keer hebben ze weer de moeite gedaan om SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode te helpen.

Het past wel bij jullie om ook hier weer aan mee te doen…
"Inderdaad! Van Kuringe Adviesgroep komt als team 41 in actie voor de Samenloop voor Hoop Sint-Oedenrode. Zo zamelen we geld in voor KWF Kankerbestrijding. Ook binnen de organisatie hebben wij te maken met deze ziekte en we hebben besloten ons hiervoor in te zetten. Dit doen we samen."

Wat hebben jullie in het voortraject al gedaan?
"Tijdens het traject hebben veel collega's verschillende acties gedaan om geld in te zamelen. Zo heeft bijvoorbeeld een collega elke week verse soep gemaakt voor voetbalverenigingen, vrienden, familie en natuurlijk collega's.  Ook hebben wij vijf T-shirts van de SamenLoop laten ondertekenen door bekende Nederlanders. Deze zullen wij t.z.t. in een veiling aanbieden."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van komende week!