Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: cf9f6b
Foto:
Meierijstad

Fight Cancer Night bijna uitverkocht

Een uniek evenement in de regio en dat blijkt wel. Van de 1000 beschikbare tickets zijn er slechts nog een kleine 100 beschikbaar.

Wat is de Fight Cancer Night?
De Meierijstad Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 18 augustus 2018 in Boerdonk. Dit outdoor evenement waarbij ondernemers uit Meierijstad het tegen elkaar gaan opnemen in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker zal in de open lucht plaatsvinden op 't Weike in Boerdonk. Maar liefst 14 ondernemers doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus 7 gevechten plaats in een echte boksring. Een show met alles er op en eraan!

De spanning neemt toe
De vakantie komt eraan en veel van de fighters trainen 3 keer per week en een aantal volgen zelfs nog individuele trainingen. Toch is de vraag "hoe hou ik mijn conditie de komende weken op peil?". Springtouwen worden ingepakt omdat de boksballen niet passen. Sommige fighters gaan overigens niet op vakantie. Alles voor de wedstrijd zeg maar. Hoezo spanning?

Start Kaartverkoop
Natuurlijk hebben de deelnemers een voorkeur gehad bij de kaartverkoop. Dat liep als een tierelier. Daarom lijkt het er naar uit te gaan zien dat we gaan richting een volledig uitverkochte avond! Wil jij nog tickets. Check onze website www.fightcancernight.nl. Onder de button tickets kunt u ook tickets aanschaffen. Verder vindt u daar ook alle informatie en het actuele programma overzicht met de gevechten. Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!