Vijfhonderd euro voor gouden tip ziekelijke vernieling

Algemeen

Sint-Oedenrode  - In park Kienehoef zijn tien bankjes compleet vernield. Niet zomaar vernield, maar compleet door midden gezaagd. "Dit is geen vandalisme, dit is ziekelijk", vertelt Rooienaar Martin van den Tillart. Hij looft €500,- uit voor degene die de gouden tip geeft en daarmee de dader(s) weet te vinden.

Van den Tillart woont dichtbij het park en komt er dagelijks. Deze vernieling gaat hem dan ook aan het hart.  "Niet alleen mij, maar ook veel ouderen die hier komen. Die zijn blij dat er om de enkele meters weer een bankje staat, zodat ze kunnen zitten. Dit is echt waanzin wat hier is gebeurd. Degene die dit gedaan heeft is echt ziek. Die moet professionele hulp krijgen."
In het weekend van 1 juli is het gebeurd. Op maandag 2 juli is er aangifte gedaan bij de politie, maar Van den Tillart wil dat er meer aandacht aan wordt besteed. "Het had al eerder in de krant gemoeten. Deze mensen moeten worden gepakt, want dit kan echt niet. Daarom geef ik €500,- aan degene die weet wie het gedaan heeft. Mijn mailadres is martin.vandentillart@outlook.com." Natuurlijk moet dan ook de politie worden geïnformeerd. Dat kan via 0900-8844.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding