Afbeelding

Winst tijdens de Almelose Ruiterdagen

Sport

Sint-Oedenrode - In Almelo wordt jaarlijks een meerdaagse wedstrijd georganiseerd. Nienke van de Rooise ruiters & ponyruiters reisde met haar schimmel Allendara Thunder Beauty naar dit ruiterfestijn.


Zaterdag 16 juni wist ze daar al snel een eerste prijs te halen. Ze behaalde 82,5 stijlpunten na een mooie foutloze ronde. Een hele knappe prestatie! Daarna mocht ze 's avonds opnieuw in de springring verschijnen. Dit een foutloze parcours gaf haar een elfde plek. Ze eindigde hiermee in een klassement van 70 ruiters op een prachtige zesde plek en mocht een mooie prijs in ontvangst nemen. Naast de springwedstrijd nam deze veelzijdige combinatie ook deel aan de dressuurwedstrijd waar ze als twaalfde eindigde. Een prestatie om trots op te zijn!
Liv van den Berk bleef afgelopen weekend in Brabant. Voor haar stond een selectiewedstrijd op het programma. In Geldrop sprong ze samen met haar pony Debbie in het basisparcours en in de barrage twee mooie foutloze rondes. Ze kreeg 81 stijlpunten. Liv en Debbie waren als eerste aan de beurt dus moesten ze vol spanning afwachten wat de andere combinaties presteerden. Uiteindelijk mochten Liv en Debbie terug komen in het springparcours om een mooie tweede prijs op te halen. De klasse was gecombineerd met drie ponymaten. Debbie was de ukkepuk tussen allemaal grotere ponys!