Afbeelding
Foto: Carstian Dirks

Competitie Handboogvereniging Ontspanning

Sport

Sint-Oedenrode - Dinsdag schoot de Rozelaer een wedstrijd in de 18 meter competitie. De dagwinnaar was Antoon Vervoort met 222 punten. De overige scores: Jan Gordijn 211, Martie Verhoeven 204, Jan van Erp 194, Ron Spijker 167 en Joep Verbunt 139.

Op woensdagavond schoot de jeugd de vijfde wedstrijd in de Krokuscup. Hierbij moeten zoveel mogelijk zevens geschoten worden. De dagwinnaars waren Roos Kragten en Sander van Weert met 7x7. Ray Matuszewski schoot 3x7 en houdt voorlopig de kop van het klassement.
Op vrijdagavond werd een wedstrijd geschoten op een slingerblazoen. De winnaar bij recurve/compound was Paul van de Mortel met 197 punten. De overige scores: Jeroen Kragten 192 en Martie Verhoeven 170. De winnaar bij de houtschutters was Jos van den Berg met 124 punten. De overige scores: Agnes Vissers 122, Michael Moonen 115, Antoon Vervoort 113 en Frans Temmink 109.
Komend weekend is het NK outdoor bij Landman's Unie in Schijndel. De hele nationale top (ook het gouden team van Salt Lake) zal daar aanwezig zijn. Op zaterdag is de individuele wedstrijd t/m de halve finale. Op zondagochtend zijn de teamfinales t/m de bronzen finale. Zondagmiddag zijn de medaillefinales op de Parade in Den Bosch. Toegang is het hele weekend gratis.
Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.