Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Vakantiebezorgers gezocht!

Algemeen

Sint-Oedenrode - DeMooiRooiKrant heeft iedere week een team van bijna veertig bezorgers paraat om de krant op woensdag in de Rooise brievenbussen te bezorgen. Zo nu en dan is er iemand ziek of op vakantie. Bezorgers dienen zelf een vervanger te regelen, maar dat lukt niet altijd. Daarom zoekt DeMooiRooiKrant enkele oproepkrachten die in kunnen vallen. Vooral in de naderende grote vakantie is dat hard nodig.

Voordelen: je bent niet gebonden aan wekelijks bezorgen, je bent actief bezig in de buitenlucht en je verdient er een leuk zakcentje mee!

Naast een heleboel oproepkrachten voor in de vakantieperiode zijn wij op zoek naar een vaste bezorger van wijk Kienehoef, omgeving Zwembadweg, Oranje Nassaulaan, Mariannestraat, etc.

Heb jij interesse om als oproepkracht te fungeren binnen onze bezorgdienst? Of heb je interesse in het bezorgen van wijk Kienehoef? Bel dan naar 0413-479322, mail naar redactie@demooirooikrant.nl of loop eens bij ons binnen: Heuvel 7.

In de vakantie een mooi zakcentje bijverdienen? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die in de vakantieperiode DeMooiRooiKrant bezorgen. Iets voor jou? Kijk op www.mooirooi.nl voor meer informatie