Afbeelding

Jaarvergadering bij Camping de Kienehoef

Algemeen

Door Ria Balk

Sint-Oedenrode - Groots genieten met een zachte 'G'. Dat dat mogelijk is in ons hele dorp, werd tijdens deze laatste BtB-bijeenkomst voor de zomerstop goed zichtbaar gemaakt. Op het filmpje van Camping de Kienehoef kwam namelijk niet alleen de camping aan bod. Diverse herkenbare beelden uit de omgeving schoven voorbij.

BtB-secretaris Rob Jansen vond dat typerend voor Ron van Rooij, aangezien de campingeigenaar van alles onderneemt buiten zijn eigen tent. Zo hebben alle recreatieondernemers zich inmiddels gebundeld. Ron: "Ik zag Meierijstad komen en dacht 'daar moeten we iets mee'. We moeten samen die kar te trekken."

Jaarvergadering
Voorzitter René Dekkers startte de jaarvergadering met het vaststellen van de notulen en een terugblik op alle activiteiten. Vervolgens wist penningmeester Jack Biemans te melden dat de ondernemersvereniging financieel gezond is. BtB heeft het afgelopen jaar exploitatiegeld overgehouden en het debiteurenbeheer is opgeschoond. Bestuurswisselingen vinden dit jaar niet plaats, maar volgend jaar nemen er wel twee bestuursleden afscheid. Het bestuur is alvast op zoek naar nieuwe leden.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant