Afbeelding

Nijnselse pony-amazones in de prijzen

Sport

Sint-Oedenrode - Vrijdagavond is een delegatie van de Nijnselse ponyruiters naar de ponyspelavond in Veghel geweest. Het was een erg gezellige avond en super georganiseerd! De meiden hebben flink hun best gedaan. Het is de vraag wat er geoefend wordt op vrijdagavond in de dressuurles maar ze zijn erg goed in stoelendans.

In de eerste ronde deden Sanne Nooijen met Blacky mee en Linde Nooijen met Fireface. Na een spannende strijd werden ze knap eerste! In de tweede ronde deden Fem Scheepens met Avoriaz samen met Vlinder van Hugten met Brammetje mee en het Nijnselse duo Rian Koster met Dolly en Merel van Hugten met Boyke. Het werdeen zeer spannende Nijnselse finale waarbij Fem en Vlinder het snelst bleken, toppers!. Bij de barrelrace nam Rian de tweede en Fem de derde prijs mee naar huis. Daarnaast kregen Rian en Dolly de prijs voor de mooist verklede combinatie. Ze hebben allemaal erg genoten.

In Schijndel was een springwedstrijd voor paarden. Linda van Gastel startte hier haar topper Coco Flanel. In de klasse B reed deze combinatie een foutloze eerste ronde.
Ook in de barrage bleven alle balken in de lepels liggen. De jury beloonde deze ronde met 80 stijlpunten en een tweede prijs. Judith van den Nieuwenhuijzen startte het paard Izaminka B in de klasse L en behaalde na twee foutloze rondes de tweede prijs.

Annette Swinkels startte haar paarden op een springwedstrijd in Sevenum. In de rubriek met 92 deelnemers eindigde Annette met Iciparis met een dertiende prijs en met Hare Majesteit met een veertiende prijs.