Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Kiwanis presenteert bundel met columns

Algemeen

Sint-Oedenrode - Een aantal jaren verschenen in DeMooiRooiKrant vele parels van culinaire columns, geschreven door Pieter van de Kamp. Deze rasverteller verhaalde over zijn jeugd, zijn culinaire en andere avonturen in Rooi en ver daarbuiten, de jacht, zijn moeder, zijn honden en over Rooienaren. En dat alles mede als inleiding op recepten, die door deze kookfanaat van harte worden aanbevolen.

Het kon niet anders of de mooiste verhalen en lekkerste recepten zouden ooit worden gebundeld en in boekvorm verschijnen. Dat moment is nu aangebroken. Kiwanis Rooi heeft de eer om op de jaarmarkt dit boek officieel te mogen aankondigen. Op 17 oktober vindt in De Beleving de officiële presentatie plaats en daarna start de verkoop.

Op de jaarmarkt is er de gelegenheid om voor in te tekenen op dit boek en op de presentatie op 17 oktober a.s. De opbrengst komt geheel ten goede aan scholing van vluchtelingen op Lesbos in Griekenland en aan Kiwanis Kinderhand. Op de jaarmarkt vertelt Kiwanis u graag meer.