Afbeelding

Wil Kivits wint Face-to-face

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen vrijdag werd de Face-to-face wedstrijd geschoten. Na een kwalificatieronde van tien pijlen, worden er vier finalerondes geschoten tegen een directe tegenstander. Na een spannende finale die eindigde met een shoot-off werd Wil Kivits de winnaar. Zijn pijl zat twee millimeter dichter bij het midden.

De tweede prijs ging naar Simon Boersbroek. De overige plaatsen: Patrick Bouman, Jerica van de Mortel, William Huyberts, Paul van de Mortel, Martie Verhoeven, Karin de Jong, Sjef van den Berg, Mark Kuys, Agnes Vissers, Jos van den Berg, Rick van de Mortel en Frans Temmink.
Dinsdag schoot de Rozelaer een wedstrijd in de 18 meter competitie. De dagwinnaar was Martie Verhoeven met 220 punten. De overige scores: Jan van Erp 213, Antoon Vervoort 209, Jan Gordijn 206 en Toon Hermes 175.
Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.