Ad bij 'zijn' bus
Ad bij 'zijn' bus Foto: Hans van den Wijngaard

De Buurtbus zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Vrijwilliger gezocht voor de Buurtbus
Buurtbusvereniging Sint-Oedenrode is op zoek naar een vrijwilliger die wil rijden op de Buurtbus lijn 204 (Best -Schijndel – Best). Werktijden zijn in overleg. Vindt u het leuk om mensen te vervoeren en bent u rijvaardig, sociaal, geduldig en klantvriendelijk? Dan is deze vacature iets voor u! (vacaturenummer 12789)

RKSV Rhode zoekt vrijwilligers
Voetbalvereniging RKSV Rhode is op zoek naar vrijwilligers voor meerdere functies. Zo zoeken zij vrijwilligers voor de functies gastheer/dame, medewerker bar team en scheidsrechters voor de jeugd. Als gastheer/dame ontvang je de scheidsrechters. Je bent het aanspreekpunt, ontvangt ze in de bestuurskamer en begeleidt ze naar de kleedkamers. Het team van gastheren/dames zijn in dagdelen aanwezig. Het vraagt ca 2/3 uur van je vrije tijd op zaterdag en/of zondag. Als medewerker bar team draai je ca 1 keer in de 2 maanden een bardienst van 20.00 uur tot 23.30 uur, onder begeleiding van een "professionele" kracht. Voor de jeugdwedstrijden op zaterdag zoekt RKSV nog scheidsrechters. Heb je interesse in deze vacature maar ben je niet geheel op de hoogte van de spelregels ? Geen probleem: je krijgt een interne opleiding. (vacaturenummers 19670, 19667, 19664)

Naast deze vacatures zoekt RKSV Rhode ook nog vrijwilligers voor andere functies. Denkt u, dit kan wel iets voor mij zijn, bel dan even: 073 - 5441400 of mail : vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. Op www.welzijndemeierij.nl vindt u deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.