Afbeelding
Foto: Marloes van Antwerpen

Wie wordt het nieuwe 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Cultuur

Meierijstad - Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2018-2019 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Sem van Bommel, Anne Mettler en Veerle van den Broek.

Begin juli kiest de jury de uiteindelijke winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019 te staan. Stadskrant Veghel en de MooiRooi krant stellen vanaf deze week iedere week een genomineerde voor.

Genomineerden
De eerste genomineerde is Sem van Bommel uit Veghel. Hij is zeven jaar en gaat na de zomer naar groep 3 van basisschool de Ieme. "Sem is een leuk, spontaan kindje dat graag stukjes voor ons opvoert in huis, dat vindt hij super", vertelt moeder Wendy. "Hij vindt het ook leuk om op de foto te staan en dansjes te oefenen. Verder houdt Sem van gezelschapsspellen, die speelt hij het liefst heel de dag." Ervaring met theater heeft Sem al. "Ik speel in een musical van Telekids en binnenkort is mijn eerste voorstelling, waarin ik zing, dans en tekst heb." Toen hij de oproep voor de zoektocht naar een covermodel zag, schreef hij zich meteen in. "Ik vind het super leuk dat ik nu bij de laatste drie zit en ik vind theater én op de foto gaan kei leuk. Ik hoop echt dat ik ga winnen!"

De Blauwe Kei Junior
De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Ben je aangemeld voor De Blauwe Kei Junior, dan word je op de hoogte gehouden van alle jeugdvoorstellingen en ontvang je het hele jaar door interessante nieuwtjes, acties, spelletjes, kleurplaten en prijzen.