Afbeelding

Gezellig bezig zijn 'onder ons'

Algemeen

Sint-Oedenrode - Iedere maand, ook in de vakantietijd, is er een activiteit van het Onderonsje. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom.

De dag begint altijd met koffie drinken en bijpraten en daarna gaan de koffiekopjes aan de kant en gaan we aan de slag. De ene keer is dat een creatieve activiteit zoals bloemschikken, de andere keer een bingomiddag of een verhalentafel. En een paar keer per jaar komt de groep 's morgens om 10.00 uur al bij elkaar en staat er gezamenlijk koken op het programma.
In februari is een stamppottenbuffet klaargemaakt en in juni staat het koken meer in het teken van de zomer. Er wordt mediterraans gekookt en Mia van Boxtel is bereid om als superchef ons de lekkerste gerechtjes klaar te laten maken. Alle gerechten worden in een kleurrijk buffet klaargezet en valt er heel wat te proeven! En het is altijd lekker!

Daarnaast zijn er in juli diverse activiteiten, zoals een bezoek bij boer Bekkers die een melkveebedrijf runt. Wie durft er een koe te knuffelen? En goed opletten, want de middag wordt afgesloten met een quiz!
Meestal is het Onderonsje de laatste donderdag van de maand, van 14.00-16.00 uur en kost € 3,-. Bij kookactiviteiten is de tijd van 10.00 tot ca. 13.30 uur en zijn de kosten €6,-.
Datum voor mediterraans koken is donderdag 21 juni. Niet op 28 juni! Graag opgeven voor 18 juni. Voor informatie en aanmelden: Petra Vesters, tel.06-10068676 of Karin van Vlerken, tel. 06-13992915. Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, 5491 TB Sint-Oedenrode, zie ook www.damiaancentrum.nl