Afbeelding

Afscheid trainer vv Nijnsel Arno Methorst

Sport

Sint-Oedenrode - Mensen die dachten dat Nadal-Thiem DE wedstrijd van afgelopen zondag was hebben zich vergist. Het zij hen vergeven. En Parijs is natuurlijk geen verkeerde stad. Bij TV Nijnsel speelde namelijk de selectie van Nijnsel 1 een toernooitje en dat was van een akelig hoog niveau.


Vervolgens werd er een glaasje gedronken want de selectie, inclusief de hulptrainers, fysio, assistent-scheidsrechters en het bestuur namen afscheid van succestrainer Arno Methorst uit Eindhoven. Hij hield Nijnsel 1 maar liefst twee seizoenen in de derde klasse waarbij in het eerste seizoen zelfs een periodetitel werd veroverd en het vorig seizoen 'bijna'. Het afgelopen seizoen, waarbij om diverse redenen meerdere sterkhouders ontbraken, lukte het niet om degradatie te voorkomen en viel in de nacompetitie het doek.
Arno was een man van discipline, meerdere taken op zich nemen en afspraken nakomen. En dat werkt prettig voor iedereen. Kortom, vv Nijnsel/TVE Reclame kijkt met veel plezier terug op de periode 'Methorst' en koestert vele mooie herinneringen. Arno was een man die duidelijk aanwezig was en van wie je wist wat je aan hem had. Zowel het team- als verenigingsbelang stonden bij hem hoog in het vaandel, zijn betrokkenheid bij onze club was hartverwarmend.
Dat bleek ook uit de vele reacties afgelopen zondag. Afdalen is nooit leuk maar als kleine vereniging spelend in een hogere klasse kan je dat een keer overkomen, welke trainer je ook aan het roer hebt. Aan de inzet van het team en 'iedereen er om heen' heeft het zeker niet ontbroken.
Arno Methorst gaat volgend seizoen zijn geluk beproeven bij derdeklasser Noot Gedacht uit Geffen. Dit team miste als periodekampioen afgelopen zondag dè kans om de tweede klasse te bereiken, maar Arno is daar naar eigen zeggen niet rouwig om. ARNO, heel erg bedankt voor je tomeloze inzet en veel succes in je verdere trainerscarrière namens heel vv Nijnsel/TVE Reclame!