Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7c3d77
Foto:
Meierijstad

Veel interesse in Kloosterkwartier

Meierijstad - De kop is eraf: Transformatie van het Bernhoventerrein tot royaal opgezette woonwijk Kloosterkwartier leidt tot veel interesse tijdens start verkoop.

De zon stond hoog aan de hemel tijdens de start verkoop op 31 mei jl. van het nieuwbouwproject 37 twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen in het Kloosterkwartier in Veghel. Ondanks het mooie weer was de opkomst boven verwachting. "Veel mensen, toonden hun interesse in de nieuwe wijk. De woningen passen straks perfect in het straatbeeld. Het gaat echt heel mooi worden. Deze locatie verdient ook mooie huizen", vindt Michiel Wijnen van Zenzo.
Veel mensen, toonden hun interesse voor de nieuwe wijk die op het oude ziekenhuisterrein zal verrijzen. Belangstellenden die graag een nieuwbouw huis in de ruim opgezette wijk willen hebben waren geanimeerd met de makelaars in gesprek. Onder het genot van een hapje en een drankje lieten zij zich informeren over de huizen en de grote kavels. De binnenkant van de woningen staat niet vast. "Er komen verschillende optiepakketten. Zo kun je je woning naar eigen smaak en behoefte inrichten."
Met de brochure in de hand lopend over een parkeerterrein en er je nieuwe achtertuin bij bedenkend is nog best ingewikkeld. " Ik wil graag een tuin op het zuid-westen want ik ben dol op zon en tuinieren. De architectuur van de huizen past geweldig in deze omgeving dus ik ben al op zoek naar een gepast tuinontwerp" aldus een enthousiaste bezoeker.
Van aanstaande moeders tot ouderen die graag nog een keer een stap naar een nieuw huis willen maken: de belangstelling was groot.
Michiel is blij met de eerste reacties: "Het wordt een woonwijk voor iedereen. Starters, jonge gezinnen, gezinnen met meerdere kinderen. Het moet een mooie mix worden."
De Kloostertuin zorgt voor een groene uitstraling. "Je zit overal dichtbij. Het centrum ligt op vier minuten afstand, De Noordkade is niet ver weg net als de sportvelden. De woningen komen in het hart van Veghel te liggen", aldus Michiel.

De sluitingsdatum voor inschrijving is op 13 juni as. Ook een woning koper in dit nieuwbouwproject? www.kloosterkwartierveghel.nl of Raadhage makelaardij in Veghel.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!