De veertiende editie van het Bedrijventoernooi werd gewonnen door Van der Vleuten Veevoerders.
De veertiende editie van het Bedrijventoernooi werd gewonnen door Van der Vleuten Veevoerders.

Bedrijventoernooi prooi voor Van der Vleuten

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag vond de veertiende editie plaats van het Jan Vervoort Bedrijventoernooi. Dit werd uiteindelijk gewonnen door Van der Vleuten Veevoeders na een mooie en spannende finale tegen Mark van den Brand Autofirst. De eindstand was 0-0 maar de veevoeders namen de strafschoppen net iets beter: 10 tegen 9. 

Het was een sportief en gezellig toernooi onder grote belangstelling en met perfect voetbalweer. Twintig bedrijventeams deden mee. Iets minder dan andere jaren maar dat kwam door de talrijke nacompetitieverplichtingen van diverse spelers.
De lieftallige Nicole Vervoort reikte de prijzen uit en er waren terechte complimenten voor de organisatoren Jan van Heesch en Erik Hoppenbrouwers, alsmede de scheidsrechters, het kantinepersoneel en de vele vrijwilligers die voor en tijdens het toernooi hun beste beentje voorzetten.
Veel dank voor al deze inspanningen, veel waardering voor iedereen die actief was voor en achter de schermen en graag tot volgend jaar als het vijftiende Jan Vervoort Bedrijventoernooi van start gaat het derde lustrum. Dankjewel beste vrijwilligers!