Afbeelding

Laat uw auto wassen door KV Nijnsel

Sport

Sint-Oedenrode - Aankomende zaterdag 9 juni gaan de dames van KV Nijnsel auto's laten blinken. Zij zullen van 10.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats van Lounge 8 aan de Sonseweg 3 in Nijnsel alles uit de kast halen zodat uw auto er weer als nieuw uitziet.

De dames van KV Nijnsel senioren 2 en junioren A1 staan vanaf 10.00 uur klaar om uw auto te wassen tegen een kleine vergoeding. Het wassen van de buitenkant van de auto kost slechts €7,50 en de binnenkant wordt gedaan voor maar €5,-! Alle opbrengsten komen ten gunste van korfbalvereniging Nijnsel.
Op het parkeerterrein van Lounge 8 is plek voor een wachtrij dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw auto niet gewassen kan worden tijdens deze actie. Tijdens het wassen en het eventueel wachten op uw beurt kunt u bij Lounge 8 op het terras uw auto in de gaten houden. De helft van de opbrengsten van de bestelde drankjes en hapjes gaan ook naar de korfbalvereniging. "Wij steunen graag deze sportieve toppers", aldus Tay Bol. Voor meer info, volg de dames op Facebook pagina KV Nijnsel 2.