Afbeelding

Met overmaat kampioen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Reeds twee wedstrijden voor het eind werden de jongens van MHC Sint-Oedenrode JC1 afgelopen zaterdag kampioen in de eerste klasse van de KNHB.

Nadat afgelopen winter ook al werd genoten van het kampioenschap in de zaal liet ook de "Black White Army" zich op het veld van de sterkste kant zien. Flitsend aanvallend spel met mooie doelpunten wisselden elkaar dit seizoen af met een strakke en solide verdediging. Op dit moment staat de teller dan ook niet voor niets op 44 doelpunten voor en slechts 12 tegen. Met maar liefst acht punten voorsprong op de huidige nummer twee MHC Best, was Sint-Oedenrode dan ook een ongenaakbare tegenstander en een terechte kampioen in deze poule.
De flessen werden dus met plezier ontkurkt en de handen met enthousiasme in de lucht. Coaches Susan van Schaijk en Maarten van Bakel wisten het gehele seizoen deze jongens te motiveren en te begeleiden wat dan ook heeft geleid tot deze mooie en meer dan verdiende titel! Op 16 juni aanstaande mogen de Rooise jongens zich gaan meten met de andere winnaars voor het Zuid Nederlandse Kampioenschap, waarmee maar weer eens is bewezen dat ook een kleine club als Rooi, grootste prestaties kan leveren!