Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Kienehoef 3 behoudt gedeelde tweede plaats

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op dit moment staan de dames van Kienehoef drie op een uitstekende gedeelde tweede plaats in de tweede klasse.

Afgelopen zaterdag mocht men strijden tegen de dames van De Witte Schare. In de single had de tegenstander van Sigrid geen schijn van kans, waardoor deze single door De Kienehoef met ruime cijfers werd gewonnen. Na wat opstartproblemen, waarbij de eerste set werd afgegeven, had Anne haar tegenstandster na de tweede set in haar greep en werd de derde set genadeloos afgestraft met 6-0 winst. Ondertussen werd de tweede dubbelpartij gespeeld door Ilse en Marleen, waarbij De Kienehoef een maatje te groot was voor De Witte Schare. Stand 6-0 6-2 en een 3-0 voorsprong voor De Kienehoef.
Graag wilden de dames van De Kienehoef deze winstcijfers verder voortzetten in de nog te spelen dubbel partijen. Ook hier werd het verschil verder opgevoerd! Sigrid en Marleen wonnen in korte tijd de partij met 6-1 6-1 en ook Anne en Ilse konden de partij met 6-3 6-4 naar zich toe trekken. Einduitslag 5-0. Op naar volgende week zaterdag, waarbij de dames tegen Eeckenrode gaan strijden om de tweede plaats!