Afbeelding

Ruud Middel wederom van start in ELE Rally

Sport

Sint-Oedenrode - Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni vindt voor de 54e keer de ELE Rally plaats. De wedstrijd telt dit jaar 14 klassementsproeven die verreden worden rondom Eindhoven en Helmond, inclusief twee doorkomsten in Sint-Oedenrode op zaterdag.

Het Nijnselse Ruud Middel Rally Team maakte vorig jaar haar debuut tijdens de ELE Rally met de Fiat Grande Punto Abarth diesel. Helaas viel toen na 12 proeven het doek in verband met koelingsproblemen. Ruud: "We hebben de auto deze winter volledig kunnen reviseren met hulp van vaste én enkele nieuwe sponsoren. Diverse onderdelen zijn preventief vervangen en waar mogelijk verbeterd. Een klassering bij de top 20 zou mooi zijn, maar de finish halen van deze zware rally is ons belangrijkste doel."

De start en finish locatie is gelijk aan vorig jaar, bij SchippersStop in Veldhoven. Vrijdag wordt er van 19.00 uur tot 00.30 uur gereden, op zaterdag is dit van 11.30 uur tot 23.00 uur. Meer informatie over de rally en het Ruud Middel Rally Team kunt u vinden op www.ruudmiddelrallyteam.nl. Via de Facebook-pagina en het Instagram-account van het team blijft u voor, tijdens en na de rally op de hoogte!