Afbeelding

Zusjes Foolen in de prijzen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Marit en Meyke Foolen startten hun pony`s Chiara en Cocktail op een dressuurwedstijd in Uden.

In de klasse DE/L1,L2 startte Meye haar pony Cocktail. De jury beloonde de proef met 67 %, goed voor een eerste prijs. In de tweede proef kregen Meyke en Cocktail 60% een tweede prijs. Marit en haar pony Chiara startten in de klasse DE/B. In de eerste proef was 64.7% goed voor een tweede prijs. In de tweede proef van Marit en Chiara behaalden ze de eerste prijs met een score van 62.3%.
Voor de paarden was er een wedstrijd in Leende. Judith van den Nieuwenhuijzen en het paard Izaminka B startten in het springen klasse L en behaalden een achtste prijs. Marieke Siertsema startte in de dressuur klasse L. De klasse L was een grote rubriek van 30 deelnemers. De jury beloonde de proef met 67%, goed voor een vierde prijs. Michelle Westerdijk startte haar paard Impress Me in een andere L rubriek en behaalde een monsterscore van 75.2% goed voor een tweede prijs.
In de Tops Arena van Valkenswaard werd een CSI1* Grote Prijs verreden over een hoogte van 1m35/1m40. Marwin van den Nieuwenhuijzen die hier Fabulous (v. Harley VDL) voor eigenaar Geert-Jan Markgraaf foutloos rondstuurde in 39.88 seconden wat hen een vierde plaats opleverde.


Afbeelding