Afbeelding
Foto: Stagiar DMRK

Welkom op de Kinderdag

Algemeen

Sint-Oedenrode - Naast moederdag en vaderdag kennen ze in Polen ook een kinderdag, een traditie die begon in 1950. De dag is altijd rond 1 juni. De Poolse Alexandra Wajszczuk heeft deze vorig jaar voor het eerst met veel succes georganiseerd voor de Poolse kinderen in Sint-Oedenrode en omgeving. Dit jaar wil ze de kinderdag organiseren voor alle Rooise kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Hun ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Deelname is gratis op één ding na: voor hapjes uit de foodtruck moet betaald worden.

De kinderdag vindt plaats op zondag 3 juni van 14.00 uur tot 17.30 uur in Basisschool De Kienehoef, Mariannestraat 34A, Sint-Oedenrode. Activiteiten: muziek, een clown, een kinderkapper, allerlei spelletjes, schminken, schatzoeken en groepsfoto's. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Verder is er een soort ruilbeurs. Kinderen mogen allemaal één speelgoedje meebrengen van huis om te ruilen. Speelgoed dat je thuis hebt en niet meer gebruikt, kan worden ingeleverd bij de leiding. Er zijn ook kinderen die geen of heel weinig speelgoed hebben die we daar blij mee kunnen maken.

Wil je op deze middag mee helpen? Heel graag. Vrijwilligers zijn méér dan welkom. Aanmelden kan via email: a.w.841@wp.pl