De winnaars zijn in extase!
De winnaars zijn in extase!

De snelste en daarom winnaar!

Algemeen

Sint-Oedenrode – Hoe lang zou het duren voor iemand de geheime locatie had ontdekt? Twee minuten? Vijf minuten? Een half uur? Zou er überhaupt wel iemand komen? Toen het aantal kijkers van de live-sessie binnen de kortste keren op ruim vijftig stond, was wel duidelijk dat er fanatieke kapers op de kust waren om de 7th Sunday kaarten binnen te slepen.

Het festival van aanstaande zondag in Erp is nagenoeg uitverkocht. Daarom zijn een stel gratis kaarten net zo geliefd als een glas water middenin de woestijn. Op de plek waar vroeger tuincentrum De Bever was gevestigd, vlak naast de snelweg, werd de live verbinding gestart. Binnen vijf minuten kwam het eerste autootje aangereden. Niet helemaal via de legale route, maar ze was wel het snelste. De eerste die er met twee kaartjes van door ging was Yvonne van Zoggel.
Niet veel later…twee fietsers in de verte…kwamen zij voor de tickets? Nee, maar de ronkende kleine auto er vlak achter wel! Mark van Zoggel stapte met gebalde vuist en rood hoofd van opwinding uit de auto. Hij had het geflikt om twee entreetickets te bemachtigen en daar was hij maar wat blij mee. Opeens kwam ook de volgende wagen aangesneld. Mark van Heesch keek om zich heen en zijn grijns verraadde zijn blijdschap. Hij pakte de laatste twee kaartjes voor het populaire festival. Net voor twee volle auto's die teleurgesteld de weg terug naar huis in moesten zetten.
De live-actie is in ieder geval geslaagd en wie weet geven we binnenkort weer kaartjes weg op deze ludieke manier. Iedereen bedankt voor het meedoen en voor de winnaars veel plezier gewenst in Erp!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding