Op de foto ziet u Frans Hulzink die toelicht hoe het politieke programma er uit kan gaan zien.
Op de foto ziet u Frans Hulzink die toelicht hoe het politieke programma er uit kan gaan zien.

Ambities Omroep Meierij voor nabije toekomst

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dinsdagavond 15 mei kwamen de vrijwilligers en de bestuursleden van Omroep Meierij bij elkaar in de Vink in Schijndel om elkaar bij te praten over de recente ontwikkeling van de omroep.

Omroep Meierij heeft de ambitie om kwalitatief goede programma's op radio en televisie te brengen voor alle inwoners van Meierijstad en vanuit alle sectoren van de samenleving in onze gemeente.  Of dat nu de politiek, het bedrijfsleven, de sport, de creatieve clubs of het leven in de kleine kernen is: Omroep Meierij wil graag iedereen op maat bedienen. Dat betekent onder ander dat naast de bestaande programmering nieuwe programma's verwacht mogen worden. Groepen van medewerkers met ieder hun eigen taak krijgen de verantwoording over eigen programma's op specifieke terreinen. Zo zal er een politiek programma komen, een programma speciaal voor kinderen, een sportprogramma, een programma over opvallende mensen in onze gemeente en nog meer.

Ook technisch gaat de omroep zich vernieuwen, alles ten dienste van de kwaliteit van de programma's die geboden worden. De sfeer was geweldig: iedereen heeft er zin in om die kwaliteitsverbetering mee vorm te geven. Om dat alles mogelijk te maken heeft de omroep natuurlijk ook nog nieuwe vrijwilligers nodig. Dat werd heel duidelijk die dinsdagavond. Vandaar deze oproep: hebt u interesse in het maken van radio of televisie, heeft u specifieke kennis of kunde op het gebied social media, of heeft u wat tijd over of zin in het ontwikkelen van een nieuwe hobby: kom bij het team van Omroep Meierij laat het ons weten (redactie@omroepmeierij.nl) of lees eerst over de omroep op www.omroepmeierij.nl.