Bekende Youtubers komen naar Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bekende Youtubers als Dylan Haegens, Noah Zeeuw en politievlogger Jan-Willem komen vrijdag naar Sint-Oedenrode.

Op het tweede NK Beachsoccer voor Hulpdiensten zullen vrijdag 18 mei diverse bekende Youtubers meevoetballen. De Creators FC treden aan met o.a. Dylan Haegens, de Ponkers, Pranks by Ama, Jeroen en co, Luca Like, Matthew Gernaat, Goochelen doe je zo en Joshua Agteres. Daarnaast komt er een team van bekende politievloggers en instacops waaronder politievlogger Jan-Willem uit Utrecht en Tess uit de Bijlmermeer. Beiden ook bekend onder de jeugd van Youtube. Samen hebben de Youtubers en vloggers die naar Sint-Oedenrode komen een netwerk van maar liefst 2,4 miljoen abonnees.
De entree is vrijdag gratis en ze spelen op het hoofdveld van RKSV Rhode waar twee strandvelden zijn gerealiseerd. Het NK voor hulpdiensten start om 10.30 uur en de laatste wedstrijd van Creators FC tegen de Politievloggers/Instacops zal worden gespeeld om 15:24 uur op veld 1. Tenzij één van de teams de achtste finales bereiken, dan spelen ze ook nog wedstrijden later die dag. Het totale wedstrijdschema en de uitslagen zijn LIVE te volgen via de toernooi app: www.beachsoccerrooi.nl/app

In de video zie je een voorbeeld van een van de vlogs van Dylan Haegens.