Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Revanche Kienehoef op De Krekel?

Sport

Sint-Oedenrode - Na een spannende uit wedstrijd bij de krekel waar nipt verloren werd was nu de tijd aangebroken om revanche te nemen en er met de winst vandoor te gaan.

Na een heftige dubbel tussen het gouden duo Huuk en Jannink tegen te heren van de krekel, die bij de eerdere confrontatie maar nipt verloren werd, werd men nu met grotere cijfers verslagen. De andere dubbel, waar Erwin en Siebe grotendeels het spel bepaalde, werd door de ervarenheid van de tegenstanders net verloren. Bij deze 0-2 achterstand moest alles goed vallen in de singels om er nog met de winst van door te gaan. In de tweede en derde single werd wederom duidelijk wat ervaring allemaal niet brengt, hier worden schitterende punten gemaakt, maar de uiteindelijke uitslag valt toch de kant van de krekel op.
De eerste en vierde single werd helaas ook verloren waardoor duidelijk werd dat de Krekel er met een 6-0 overwinning vandoor is gegaan. Al met al is er lekker en leuk gespeeld en is er op het terras nog lang nagesproken over deze veelbelovende speel dag.