KV Rooi naar de Hoofdklasse

Sint-Oedenrode - Met nog drie wedstrijden te gaan in de Overgangsklasse, hoefde nog maar één punt gehaald te worden om volgend jaar te spelen in de Hoofdklasse. Dit lukte afgelopen zondag door te winnen van VVO.

KV Rooi begon goed aan deze wedstrijd en zorgde al snel voor een voorsprong van 3-0. Daarna begon VVO ook met scoren, maar het lukte hen niet om dichterbij te komen dan twee doelpunten verschil. Felle acties en een hoog tempo konden beide ploegen niet laten zien in deze wedstrijd, door het gladde veld van de regen. Toch wist KV Rooi doelpunten te maken en werd gerust met een tussenstand van 11-7. Een voorsprong op VVO, maar het verschil was nog niet gemaakt. In de tweede helft had KV Rooi moeite met scoren en zijn er in totaal maar vier doelpunten gemaakt. Gelukkig was de verdediging onder controle waardoor de winst toch binnen was na zeventig minuten. Uitslag: 15-11.

Op zondag 27 mei speelt KV Rooi haar laatste thuiswedstrijd om 13:00 uur tegen DAKOS. Publiek is weer welkom!