Afbeelding

Vriendinnendag vv Boskant

Sport

Sint-Oedenrode - Meidenvoetbal is stoer! Daarom organiseert vv Boskant ook dit jaar weer een training speciaal voor meiden die graag eens kennis willen maken met voetbal.

Vind je het leuk om een potje te voetballen met jouw vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor de vriendinnendag via Facebook of e-mail ons. Nodig ook zeker jouw vriendinnen, zusje(s) en nichtje(s) uit om deel te nemen aan dit leuke evenement!
De vriendinnendag van vv Boskant is bedoeld om meiden te laten ervaren hoe het is om een echte voetbalster te zijn. Tijdens de vriendinnendag zal er een training worden georganiseerd waarin scoren, dribbelen en overspelen aan bod komen. Natuurlijk wordt er afgesloten met een partijtje. De speelsters van het vrouwenteam van vv Boskant zijn bij de training aanwezig en zullen jullie laten zien hoe leuk het is om te voetballen.
De vriendinnendag wordt op zondag 27 mei georganiseerd, dezelfde dag als de seizoensafsluiting. Traditioneel zijn er dan leuke festiviteiten in de kantine. Het is daarom dus ook erg gezellig voor jullie opa's, oma's en ouders om te komen kijken. De training begint om 12.00 uur en duurt tot 13.30 uur en is bedoeld voor alle meiden t/m 19 jaar. S.v.p. aanmelden via vriendinnendagvvboskant@hotmail.com of via Facebook.