Afbeelding

Rooise zet zich in voor zwerfhonden

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Rooise Janne van den Boomen zet zich in voor buitenlandse zwerfhonden. Dat doet ze samen met haar klasgenoten. Ze kan daar wel wat hulp bij gebruiken.

Janne is een twintigjarige studente die de opleiding paraveterinair volgt op het Helicon te Den Bosch. Samen met haar klas is ze van plan om naar het buitenland te gaan om zwerfdieren medische hulp te verlenen. "Ik maak deze reis met mijn klas en drie dierenartsen. De zwerfdieren zullen worden gesteriliseerd of gecastreerd om zo de populatie sterk te verminderen. Hierbij hebben we wel een (financieel) steuntje in de rug nodig", roept de studente op.
Janne wil daar graag iets voor terug doen. "Dat kan van alles zijn", zegt ze enthousiast. "Auto´s wassen, koffie serveren, honden uitlaten of oppassen. Mocht u meer informatie willen weten of mij op een andere manier willen helpen, kunt u mij mailen via janne.vandenboomen@gmail.com." Op de volgende site https://www.doneeractie.nl/pv43b-naar-het-buitenland/-27877 kan geld gedoneerd worden.


Afbeelding