Afbeelding

Thuiswedstrijden voor Ollandia

Sport

Sint-Oedenrode - Op Hemelvaartsdag moet er ingehaald worden, waarbij Ollandia 1 dan op sportpark Ekkerzicht kampioenskandidaat Olympia Boys ontvangt. In de uitwedstrijd was Ollandia niets minder, maar moest de punten helaas toch bij de tegenstander laten.

Ollandia liet afgelopen zondag zien dat ze iets recht kunnen zetten met de terechte verdiende 3-0 overwinning op Elsendorp. Donderdag is er opnieuw de kans om ook tegen Racing Boys iets recht te zetten en ook dan weer de punten in eigen huis te houden. De meeste andere seniorenteams moeten op Hemelvaartsdag eveneens inhalen, maar spelen dan allemaal een uitwedstrijd. Zondag 13 mei speelt Ollandia opnieuw thuis, waarbij het dan Milheezer Boys ontvangt. Ook dit is, als nummer drie op de standenlijst, een sterke tegenstander waartegen Ollandia zich van de goede kant moet laten zien om ditmaal wederom de punten in Olland te houden. Zondag is er ook voor de andere senioren teams een programma, waarbij de Ollandia Vrouwen en 35+ers al om 10.00 uur op sportpark Ekkerzicht aan de aftrap staan. Ook voor de jeugd staan er midweeks en op zaterdag diverse wedstrijden op het programma. Supporters zijn altijd van harte welkom, dus houdt voor de laatste informatie de diverse informatiekanalen in de gaten.

Finale Ollandia Kennis Kwis
Donderdag 17 mei staat in de kantine op sportpark Ekkerzicht de finale van de Ollandia Kennis Kwis op het programma. Vanaf 21.30 uur strijden de teams van de Ollandia Vrouwen en Ollandia 2, als winnaars van de halve finales, met Ollandia 1.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding