Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7b1eb4
Foto:
Meierijstad

Partijen Fight Cancer Night bekend

Meierijstad - De partijen zijn bekend! Op zondag 6 mei 2018 werden onder het toeziend oog van Burgemeester van Rooij de wedstrijden bekend gemaakt.

Hoeveel wedstrijden?
De Meierijstad Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 18 augustus 2018 in Boerdonk. Dit outdoor evenement waarbij ondernemers uit Meierijstad het tegen elkaar gaan opnemen in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker zal in de open lucht plaatsvinden op 't Weike in Boerdonk. Maar liefst 14 ondernemers doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus 7 gevechten plaats in een echte boksring.

De spanning neemt toe
Afgelopen zondag waren de boksers aanwezig tijdens de opening van de trimbaan in Boerdonk. Na afloop verzamelden ze zich in aanwezigheid van burgemeester Kees van Rooij bij Leekzicht. Daar werdt de spanning opgebouwd en na een bemoedigend openingswoord van onze burgemeester werden de gevechten bekend gemaakt.

Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Tegelijkertijd flitsen namen als "Grand Slam", "The Wooden Champ", "The Iceman" etc. door de ruimte. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan anderen maar uiteindelijk kreeg iedereen weer een lekker kick om nog enthousiaster te gaan trainen.

Start Kaartverkoop
Tegelijkertijd is de kaartverkoop inmiddels gestart. Vanaf heden is het mogelijk om bij de boksers een ticket te kopen om aanwezig te zijn bij de grote finale op zaterdag 18 augustus. Dit belooft ook een gigantisch spektakel te worden met letterlijk alles er op en eraan. Dat wil je toch niet missen?

Wie tegen wie?
Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u onder de button programma alle informatie en het actuele programma overzicht met de gevechten.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!