Alle producten van Sigma Verf hebben een mooie plek gekregen in de winkel.
Alle producten van Sigma Verf hebben een mooie plek gekregen in de winkel.

Nieuw: verkooppunt SIGMA Verf in Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Alsof het assortiment van de Formido nog niet ruim genoeg is, doet de bouwmarkt aan de Eerschotsestraat daar nog een schepje bovenop. Formido heeft haar verfcollectie uitgebreid met niet één, maar met twee nieuwe merken. Dat betekent nog meer keuze in kleur en kwaliteit, voorzien van het juiste advies.

"Sinds deze week mogen wij Sigma en Hister ONE aan ons rijtje toevoegen", vertelt Jurgen van Rooij enthousiast. "Sigma staat onder schilders bekend als hét topmerk van hoge kwaliteit. Alle binnen- en buitencoatings kunnen wij in iedere gewenste kleur mengen met onze gloednieuwe mengmachine. Daardoor is er niet alleen voor de echte vakschilder volop keus, maar ook de klusser thuis kan prima uit de voeten met deze professionele verf. Wij voorzien onze klanten graag van passend advies bij iedere klus."

Naast het bekende verfmerk Histor is nu ook de nieuwe lijn 'Histor ONE' verkrijgbaar bij Formido. "Histor ONE richt zich op de trendkleuren van het moment en komt daardoor steeds met negen nieuwe kleuren. Deze lijn van Histor is verkrijgbaar als lak, muurverf en krijtverf, en naast de trendkleuren kunnen wij ook deze lijn mengen in iedere gewenste kleur.

Kan uw project wel een kleurtje gebruiken? "Loop gerust bij ons binnen! Wij kijken graag met u mee."