Afbeelding

Motorcross tussen Son en Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode / Son - Circuitpark Sonniuswijk aan de Brouwerskampweg in Son zal in het Pinksterweekend van 20 en 21 mei het decor vormen voor twee motorcross-wedstrijddagen. Daar zullen ook enkele Rooise crossers aan meedoen.

Het circuit wordt speciaal aangelegd voor dit weekend en de vele vrijwilligers zullen wederom zorgen dat zowel de coureurs als de toeschouwers een geweldig weekend zullen beleven! Organisator MC Son maakt het voor het publiek namelijk bijzonder aantrekkelijk; een hele dag spectaculaire crosswedstrijden zien, gratis en voor niets!

Op zowel zondag als op maandag beginnen de trainingen om 08.30 uur, de wedstrijden beginnen om ca. 11.00 uur. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid en ook kan er een hapje en een drankje genuttigd worden in de feesttent.

Er komen dit weekend weer diverse rijders van MC Son in actie. Op zondag rijden oa: John Roestenburg, Bennie Traa, Leon en Dennis Oerlemans (MX Open Senioren). Danny van Hoof en Rudy vd Heuvel komen dan uit in de MX2 Nationalen en Ryan Witlox in de MX Open Nationalen. Op maandag starten Quentin Rijkers (85cc KW), Youri Hurkmans (125cc), Carlos Hulsen en Jordi van Dijk (beiden 250cc) en Bas v Kaathoven (500cc). Op de website www.mcson.nl volgt t.z.t het tijdschema van deze wedstrijden.