Logo mooirooi.nl
Leden van PvdA Meierijstad ondertekenen petitie   | Fotonummer: c095f8
Leden van PvdA Meierijstad ondertekenen petitie (Foto: )
Politiek Meierijstad

PvdA Meierijstad solidair met arbeidsgehandicapten

Meierijstad - De PvdA afdeling Meierijstad vierde afgelopen dinsdag 1 mei. Tijdens de bijeenkomt is onder meer gesproken over de laatste ontwikkelingen voor arbeidsgehandicapten: het wetsvoorstel dat ervoor zorgt dat deze mensen nooit een fatsoenlijk loon of pensioen zullen krijgen. Na de informatie over het wetsvoorstel hebben leden een petitie ondertekend.

Sikko Oegema, fractievoorzitter:  "Het is goed dat we in Meierijstad ook oog hebben voor landelijke ontwikkelingen die grote gevolgen hebben voor arbeidsgehandicapten in onze gemeente. De meeste leden hebben vandaag gewerkt en waren niet in de gelegenheid om naar de landelijke manifestatie van o.a. PvdA en FNV in den Haag te gaan. Op deze manier laten we onze betrokkenheid zien."
Freddy Cuijpers, PvdA-lid en onlangs nog te zien in het TV-programma Zembla: "Alleen de allerzwaksten, chronisch zieken en mensen met een beperking worden het hardst geraakt door deze maatregel. Dit mogen en kunnen we niet toestaan. Deze onmenselijke maatregel moet van tafel!"

Marja Stevens, bestuurslid PvdA: "Vanuit de landelijke partij worden we goed geïnformeerd over deze wetswijziging. Een schandalig plan, ik zie in mijn werk wat de gevolgen voor kwetsbare jongeren zijn. Mooi dat PvdA landelijk, en wij hier met een flinke groep actieve leden, tegengas geven en onze zorgen uitspreken."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!