Afbeelding

ODDfest vindt eind mei plaats

Algemeen

Olland - De eerste editie van ODDfest staat voor de deur; op zaterdag 26 mei om precies te zijn. Voor de organisatie erg spannend, maar ze begrijpen dat het voor de feestgangers ook erg spannend is hoe het er straks uit zal zien.

Zoals eerder bekend gemaakt zal het festival plaatsvinden in de Loop'r aan de Pastoor Smitsstraat in Olland. Deze wordt omgebouwd tot een waar festival met maar liefst drie podia. Als eerste 'de Feesttent' waar de muziek erg divers zal zijn. Dirk Drost zorgt voor een gezellig nootje Nederlandstalig, de beginnende brassband ODK NEXT zal debuteren, Dude Oss zal de zaal plat Rock 'n Rollen en van Outline weten we ook dat ze de zaal op z'n kop gaan zetten. Dit alles afgewisseld met DJ Leon! Als tweede podium is er 'Jeu de Rock', hier zullen de Stags flink uit de pan rocken en zal de jonge, upcoming DJ D-Strukzion te horen zijn. Als laatste zal King Hiss de naam van de zaal goed eer aan doen met een flinke dosis rock. DJ Jurrit zal de sfeer erin houden tussen de optredens door. Het derde podium is theater 'de Jukebox' waar Dude Oss al vroeg in de avond zal starten met een Johnny Cash tribute. Hierna zullen de mannen van Loeki de Vos drie keer als een echte Jukebox op het podium staan. Het publiek kiest dan wat er gespeelt wordt!

Van 20.00 tot 21.00 is het HappyHour: De munten zullen dan goedkoper zijn!!! Zorg dus dat je er bent! Kaarten zijn te koop op de site: www.oddfest.nl en bij de Dorpsherberg in Olland.