KV Rooi gelijk tegen koploper

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 15 april had KV Rooi de kans om de koppositie te pakken. Hiervoor moest gewonnen worden van Bladella. De ploeg uit Bladel stond een punt boven KV Rooi op de ranglijst.

In de beginfase pakte Bladella de voorsprong door twee afstandsschoten te scoren. Daarna hadden beide ploegen veel kansen nodig om te scoren. Het lukte Bladella zelfs niet meer om een doelpunt te maken in de eerste helft. KV Rooi wist wel een aantal mooie kansen af te ronden. Er werd met een 6-2 tussenstand gerust. Echter was hier de wedstrijd nog niet mee gewonnen. In de tweede helft bleek het nog lastiger te zijn voor KV Rooi om ballen binnen te gooien. Het gevolg hiervan was dat Bladella steeds dichter bij kwam. Een strafworp die KV Rooi meekreeg hield de tussenstand nog op twee doelpunten verschil (7-5), maar daarna was het Bladella die het volgende doelpunt maakte. In de laatste fase van de wedstrijd wisten zij zelfs de stand gelijk te zetten. KV Rooi kreeg het niet meer voor elkaar om een aanval af te ronden met een doelpunt, waardoor een gelijkspel van 7-7 de einduitslag was. Volgende week speelt KV Rooi om 13:00 uur tegen Rietvogels in Riethoven. Ook was Pleun van Lieshout speelster van de wedstrijd. Zij mocht de eerste doorloopbal nemen. Leuk dat je er was Pleun. Hopelijk heb je genoten!