Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Inschrijving Basketball Scholen Toernooi

Sport

Sint-Oedenrode - Op woensdagmiddag 9 mei heeft Basketbal Vereniging Rooi in sporthal de Kienehoef de velden ingedeeld en de tribunes klaarstaan voor het Basketball Scholen toernooi. Alle kinderen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Sint-Oedenrode en Son en Breugel kunnen meedoen.

Iedereen die een middag kennis willen maken met deze leuke sport kan zich nu met een team inschrijven om de titel van 'beste basketbalschoolteam' van de regio te winnen.

Inschrijven
Via posters en flyers ontvangen de kinderen via school meer informatie over het toernooi. Inschrijven kan via de website van BV Rooi op www.bvrooi.info/school Inschrijven kan tot en met maandag 7 mei. Wacht niet te lang en schrijf je nu in! Dan kun je gedurende de meivakantie oefenen met je team op de verschillende buitenbasketbalveldjes.

Deelname
Kinderen kunnen zich inschrijven met een team van 5 tot 9 kinderen en met (minimaal) 1 coach. Dat kan een leerkracht, ouder of oudere broer of zus van minimaal 18 jaar zijn. Deelname aan het toernooi is gratis. Je hoeft niet te kunnen basketballen om deel te nemen aan het toernooi. Er worden wedstrijden van ongeveer 20 minuten gespeeld, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Het toernooi zal worden begeleid door ervaren en deskundige mensen van BV Rooi.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in sporthal de Kienehoef op woensdag 9 mei van 14.45 uur tot 17.30 uur.

Gratis meetrainen
Voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, maar ook in de leeftijd tot en met 7 jaar worden op donderdag 17, 24 en 31 mei van 18.30 tot 19.30 uur gratis basketbaltrainingen gegeven om nog eens verder kennis te maken met deze leuke sport. Aanmelden kan tijdens het scholentoernooi of door een mailtje te sturen naar bestuur@bvrooi.info.