Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij en als zodanig zijn zij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Dat mag u heel breed opvatten en daarom zijn er voor vrijwel iedereen geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer besteden wij speciale aandacht aan enkele van de tientallen vacatures.

Vrijwilliger voor ondersteuning bij het tuinonderhoud van een basisschool
Basisschool Sint Antonius van Padua in Nijnsel is op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers, die het leuk vindt om ondersteuning te bieden bij het tuinonderhoud van de school. Werktijden zijn in overleg. Bent u die vrijwilliger met groene vingers die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is deze vacature iets voor u! (vacaturenummer 19316)

Kookvrijwilliger Stichting Wooninitiatief Kamille
Stichting Wooninitiatief Kamille is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om op zaterdagmiddag samen met de bewoners te koken. Wooninitiatief Kamille is een huis in Sint-Oedenrode voor mensen met een verstandelijke beperking waar oprechte betrokkenheid, deskundigheid, sfeer, huiselijkheid en Brabantse gemoedelijkheid voorop staan. Heeft u een passie voor koken en bent u geduldig en sociaal? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn zaterdag van 12.00 uur – 14.00 uur. (vacaturenummer 19347). Voor meer informatie kunt u bellen (073 - 5447400) of mailen vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl), of kijk op www.welziindemeierii.nl.