Petra Swinkels, Liesbeth van de Akker, Joke in 't Zandt, Wijnald Koolen, Marga Kemps en Erie van Esch.
Petra Swinkels, Liesbeth van de Akker, Joke in 't Zandt, Wijnald Koolen, Marga Kemps en Erie van Esch.

De negende ronde: Commissie Amusement en Catering

Algemeen

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen op de SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode zijn in volle gang. Tientallen vrijwilligers dagdromen al over de ideale SamenLoop en werken hard aan het verwezenlijken van die droom. De MooiRooiKrant licht de komende maanden de verschillende commissies uit. Deze keer nemen wij een kijkje bij de Commissie Catering/Horeca en Amusement.

"Wij zijn al een heel eind op weg, al komt er ontzettend veel bij kijken", begint Marga Kemps. "Al organiserend loop je steeds weer tegen zaken aan waar je rekening mee moet houden tijdens dit weekend en dat start al op woensdagmiddag met het ontvangen van materialen. We mogen geen enkel detail over het hoofd zien, maar dat moet lukken. We hebben een heel fijn team en iedereen denkt enthousiast mee."

De Commissie Catering/Horeca bestaat naast Marga uit Joke in 't Zandt, Erie van Esch, Petra Swinkels, Liesbeth van de Akker, en Wijnald Koolen namens de Commissie Amusement. "Wij zorgen ervoor dat minstens 200 personen (vrijwilligers, organisatoren en eregasten) tijdens het evenement voorzien worden van eten en drinken. Dat start zaterdagmorgen voor de opbouwers tot zondagmiddag met de afsluiting voor de eregasten. Een gedeelte van het pand van de Rabobank is beschikbaar gesteld en vandaar uit wordt het ontbijt, de lunch en het diner bereid. Voor de eregasten (gesetteld in een aangeklede ruimte in de Rabobank) staat zaterdagavond een prachtig diner op het menu wat aangeboden wordt door zeven restaurants uit het dorp."

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant