Janne van Hoof
Janne van Hoof Foto: Manon Swinkels

Ik hou van mijn vak: Janne van Hoof

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de rubriek 'Ik hou van mijn vak' komen Rooienaren aan het woord die wat vertellen over hun beroep. Dit keer een interview met Janne van Hoof. Als kok kan Janne iedere dag weer haar creativiteit kwijt in de keuken door de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Janne gaat de uitdaging graag aan om haar gasten te verrassen met haar kookkunsten.

In gesprek met: Janne van Hoof
Beroep? Zelfstandig werkend kok.
Waar werk je? "Bij het Conferentie centrum en Hotel de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel."
Hoe lang werk je al op deze plek? "Ik werk sinds 2,5 jaar voor cateringbedrijf Hutten. Ik ben op een andere locatie begonnen, wat ook een conferentiehotel was. De plek waar ik nu werk ligt in een bosrijke en rustige omgeving, aan de Dommel. Het hotel is heel divers en dat maakt iedere dag weer anders. Er komen zakenmensen vanuit de hele wereld voor meetings en bedrijven met cursussen en teambuildings. Tijdens het EK hebben wij voor het Duitse vrouwenelftal mogen koken."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week