Ollandia laat kans liggen

Sint-Oedenrode - Het verschil per wedstrijd is (te) groot bij Ollandia als het gaat om inzet en strijd. Zo ziet men de ene week een strijdbaar Ollandia als team opererend en de andere week weer een naar zich zelf zoekend aantal van elf spelers in dezelfde shirtjes. Wil men de komende wedstrijden echt mee gaan doen voor de prijzen dan zal daar snel verandering in moeten komen.

De wedstrijd tegen RKGSV was weer een schoolvoorbeeld van hoe men een wedstrijd kan verliezen door te weinig inzet en strijdlust. Verder waren de momenten dat de tegengoals vielen tekenend voor de alertheid en slimheid, namelijk de eerste minuut van de wedstrijd en de eerste minuut na de gelijkmaker. Beide keren was er niet de vernuftigheid om de zaak enige rust te geven.
RKGSV begon met een wilskracht en een wedstrijdmentaliteit die men graag bij Ollandia zou zien. De thuisploeg had schijnbaar wel het besef van het belang van de wedstrijd en speelde vanaf de eerste minuut met druk op de bal. Ollandia kreeg geen grip op de wedstrijd en voordat men er bij Ollandia eigenlijk goed en wel erg in had was het al 1-0 door een strakke schuiver, rechtsonder in de hoek, afgevuurd door Van Dael.
Ollandia kreeg daarna wat meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in een mooi loop actie van Stefan Erven aan de rechterkant welke hij afrondde met een strakke voorzet op de knikker van Steef Van Dijke die zulke kansen niet vaak laat liggen en dus nu ook niet 1-1.
Direct vanaf de aftrap waren de zwart-witten schijnbaar hun feestje nog aan het vieren toen wat geklungel aan de linkerkant werd afgesloten door een strakke korte voorzet na de eerste paal waar de meest alerte de voet er tegen aan zetten en dat was voor Ollandia jammer genoeg geen medespeler maar de voet van Schroyen wat resulteerde in een snelle aanpassing op het scorebord ten nadele van Ollandia 2-1.
De wedstrijd kwam vervolgens voor Ollandia nooit op gang. De spitsen werden maar zelden bereikt en de felheid van de tegenstander werd binnen en buiten het veld steeds gretiger. Van echte kansen was geen sprake meer en als er nog gescoord zou gaan worden dan was dat eerder de 3-1 geweest dan de gehoopte 2-2.
Door deze uitslag zal er het komende weekend gestunt moeten worden tegen de koploper wil men dit seizoen nog ergens voor willen strijden.
Wij hopen dan ook vele supporters aanstaande zondag om 14.30 op sportpark Ekkerzicht te mogen verwelkomen.