Kiki Mettler in haar nieuwe clip.
Kiki Mettler in haar nieuwe clip.

Kiki Mettler gaat voor finale Grote Prijs

Algemeen

Sint-Oedenrode – De Grote Prijs van Nederland is al jaren een prestigieuze prijs in muzikaal Nederland. De Rooise singer-songwriter Kiki Mettler is er voor in de race.

Kiki Mettler is een Singer Songwriter met persoonlijke luisterliedjes, die niet bang is om haar kwetsbare kant te laten zien en je graag meeneemt in haar muziek. Ze heeft al meerdere malen op het podium in Sint-Oedenrode gestaan en daarmee de lokale en regionale pers gehaald. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Ze speelde tachtig shows in 2016 bij o.a. Festival Mundial, Radio Veronica en Club Dauphine. Ze is winnares van de Singer Songwriter Challenge en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (o.a. The Common Linnets & Lady Antebellum). Een imposante lijst! Op 26 mei heeft ze samen met haar band haar debuut EP gereleased in een overvolle zaal van PopEi. Met die EP speelde ze dertig shows in Nederland en België én tourt ze op dit moment mee met de Popronde.

Stem op Kiki
Op dit moment staat ze in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Om de finale te halen heeft ze zoveel mogelijk stemmen nodig. Daar kan jij haar mee helpen door op haar te stemmen via
www.groteprijsvan.nl (iets naar beneden scrollen op de voorpagina). Wanneer Kiki genoeg stemmen heeft gaat ze naar de grote finale. Bij dit bericht ziet u de nieuwste videoclip van Kiki, geproduceerd door Joost van den Heuvel uit Oirschot. De clip is opgenomen in Sint-Oedenrode.

De Grote Prijs
In 1983 werd de Grote Prijs in het leven geroepen door muziektijdschrift OOR, omroep VARA en het Lochem Festival. Het is de grootste en langstlopende nationale muziekcompetitie. De finales vinden plaats in Paradiso en de Melkweg in Amsterdam. De Grote Prijs van Nederland bestaat onder andere uit festivaloptredens, studiotijd, repetitieruimte, een persoonlijk ontwikkeltraject en professionele coaching. Sinds 1996 wordt per categorie ook een Publieksprijs uitgereikt. Van 1996 t/m 2013 werden er bovendien Beste Muzikantprijzen uitgereikt.

Afbeelding
Afbeelding