Afbeelding

Maak vrienden bij Join us

Algemeen

Sint-Oedenrode - Join us helpt jongeren die zich te vaak alleen voelen met het maken van vrienden. In Schijndel, maar ook in Sint-Oedenrode, wonen jongeren die eenzaam zijn. Zo'n 10% van de Nederlandse jongeren voelt zich alleen. Dat zijn dus 3 kinderen per klas! Join us brengt hier verandering in. Op vrijdagavond 8 juni start Join us Schijndel. Bij voldoende aanmeldingen gaan we zelfs al eerder van start. Jongeren tussen de 12-18 jaar zijn van harte welkom.

Join us helpt jongeren sociaal redzaam wordenJoin us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Tweewekelijks ontmoeten de jongeren elkaar bij Jongerencentrum Bizzi. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld.

Kom erbij. Join us!Bij Join us is iedereen van harte welkom! Jongeren kunnen zich via de website aanmelden, een appje sturen of gewoon binnenlopen. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren! Join us Schijndel werkt samen met Bizzi en het Centrum Jeugd en Gezin. Join us is ook actief in Veghel, Gemert en Beek en Donk.

Praktische informatieJoin us Schijndel is gevestigd in jongerencentrum Bizzi, Steeg 3 te Schijndel. De jongeren komen twee wekelijks samen op vrijdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Deelname is gratis.