Dianne van Hak, Henk Schakenraad, Magret de Rijk, Elles de Rijk, Annie van Kuringe en Joost de Vaan vormen samen Commissie Sponsoring.
Dianne van Hak, Henk Schakenraad, Magret de Rijk, Elles de Rijk, Annie van Kuringe en Joost de Vaan vormen samen Commissie Sponsoring.

De achtste ronde: Commissie Sponsoring

Algemeen

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen op de SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode zijn in volle gang. Tientallen vrijwilligers dagdromen al over de ideale SamenLoop en werken hard aan het verwezenlijken van die droom. DeMooiRooiKrant licht de komende maanden de verschillende commissies uit. Deze keer gaan wij op bezoek bij de Commissie Sponsoring.

Uit het gesprek met de Commissie Sponsoring blijkt maar weer hoe belangrijk communicatie en samenwerking is tussen de verschillende commissies. "Wij willen natuurlijk voorkomen dat een ondernemer twintig keer aan zijn jasje wordt getrokken", vertelt Joost de Vaan. "Onze commissie heeft precies in kaart welke bedrijven al benaderd zijn. Voordat teams of commissies een bedrijf om support willen vragen, is het belangrijk dat zij dit vooraf met ons communiceren."

Samen met Dianne van Hak, Henk Schakenraad, Magret de Rijk, Elles de Rijk en Annie van Kuringe, coördineert Joost het contact met alle sponsoren die zich graag willen inzetten voor het enorme evenement dat op 1 en 2 september van dit jaar voor het eerst van start gaat in ons dorp. De afgelopen maanden zijn er al tientallen mails van ondernemers en particulieren binnengekomen, die hun bijdrage voor de grootse sponsorloop aanbieden.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant