Afbeelding

Negen jubilarissen bij EHBO

Algemeen

Sint-Oedenrode - De EHBO-vereniging Sint-Oedenrode heeft op de ledenvergadering van afgelopen dinsdag 20 maart jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren er negen leden die een jubileum te vieren hadden. Zij zijn door het bestuur bedankt voor de vele jaren lidmaatschap van het Oranje Kruis.

15 jaar; Christel Kluijtmans, Willy Manders, Patrick Sanders. 25 jaar; Ilse van Kuringe, Anja van Kempen, Gerard Sittrop, Gitta Hulsen. 40 jaar; Tonny Peijnenburg. Daarnaast zijn er twee leden die beide 25 kaderinstructeur zijn; Kaas Haan en Gerard Sittrop.
Voordat de voorzitter de vergadering afsloot was er nog een verrassing voor twee trouwe leden. Het bestuur heeft Addy Veldmeijer en Rien van Gerwen het erelidmaatschap aangeboden, voor beide was dit een verrassing en hebben dit erelidmaatschap aanvaard. Op dit moment is de EHBO op zoek naar een penningmeester voor de vereniging. Als u hiervoor belangstelling hebt kunt u een mail sturen naar info@ehbo-sint-oedenrode.nl
De overheid geeft steeds meer aandacht aan het belang van het hebben van een EHBO diploma. Kennis en bieden van eerste hulp kan levens redden. Deze leden hebben zich hier al jaren voor ingezet. Dit kan zijn voor werk, maar ook privé.

Leden van de vereniging zijn regelmatig te zien bij evenementen in de omgeving. Markten, sportwedstrijden, de Zevensprong en o.a. de avondvierdaagse, de EHBO-vereniging is hierbij vertegenwoordigd en beschikbaar voor het bieden van hulp bij ongevallen en/of calamiteiten.
Wilt u informatie over onze vereniging of opleidingen raadpleeg dan onze website www.ehbo-sint-oedenrode.nl of mail naar info@ehbo-sint-oedenrode.nl