Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Paashaas op bezoek in Eerschot

Algemeen

Sint-Oedenrode - De komende dagen is het een drukke tijd voor Wijkvereniging Eerschot. Er staan een heleboel activiteiten op de planning. Woensdag 28 maart gaan de kinderen die zich hebben aangemeld kienen in het parochiezaaltje van de Goede Herder. Zij starten om 14.30 uur en om 17.00 uur is bekend wie er prijzen gewonnen heeft.

Op komende vrijdag liggen de kaarten om 20.00 uur in Meerschot weer op tafel. De loterijprijzen zijn afgestemd op Pasen. Ook komen de bestuursleden deze week bij alle 65+ leden een leuke paas-attentie afgeven.

Op Eerste Paasdag wordt er samen met de paashaas naar eieren gezocht. Alle kinderen tot en met groep 8 worden om 10.30 verwacht bij Meerschot, Heistraat 22. Vanaf daar lopen zij met de paashaas naar de plaats waar de eieren verstopt zijn. Voor de kinderen die het gouden of zilveren ei vinden, is er een extra prijsje. De andere kinderen gaan allemaal met chocolade eieren naar huis. De dagen worden weer wat langer en dat komt goed uit! Op dinsdag 3 april start de wandeltocht om 18.30 uur vanaf Meerschot. Loop gezellig met ons mee!